fbpx

Sæsonen 2020/2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
IschglKapplSkirejser
Ja-sæsonen 2020/21 vil nok gå over i historien som en meget anderledes sæson grundet Corona krisen. Som det ser ud her i begyndelsen af november, er det ikke muligt at rejse til Østrig eller nogle andre steder, grundet høje smittetal i stort set hele verden.

Vi håber at der bliver lukket op i sidste øjeblik, så vi kan få en form for skisæson, og at I mange ski-hungrende gæster kan komme på ski igen.

Vi har været så mange år på destinationerne i Kappl & Ischgl og kender stort set alle udlejerne. Derfor mener vi at kunne skaffe jer en super skiferie til en rigtig fornuftig pris – også hvis I først booker meget tæt på afrejse.

Som I ved, findes ”After-skiing” som vi normalt kender det ikke mere. I Ischgl er de fleste af de ikoniske steder som Kitzloch, Niki`s Stadl, Kuhstall mfl. lukket, eller lavet om til restaurant eller andet. Kitzloch bliver bygget om så det bliver en form for ”lounge” med god musik og stemning, men meget anderledes end de sidste 35 år.

Der bliver kun adgang til et begrænset antal personer i kabinebanerne. Der vil være sprit og rengøring hele tiden og mange andre forholdsregler tager de nu i Ischgl- endelig kan man måske sige. Der hvor de ”sov i timen” i marts mdr. 2020, er nu ændret til at de er vildt oppe på mærkerne og vil føre sig frem som det sikreste sted man kan tage på skiferie i sæsonen 2020/21.

Vi vil komme med flere oplysninger når vi får dem i begyndelsen af december hvor hele området efter planen skulle kører. Kappl området dog først fra midt i december.

Vi vil, som altid, være i Kappl hele vinteren fra d. 20 DEC. Håber det vil blive muligt, at I kan ”få lov” at tage på en sikker og god skiferie som altid.

Vi sidder klar ved computer og telefon og venter spændt på jeres opkald eller e-mail. Kontoret er åbent alle ugens dage fra kl. 10.00-20.00

Skriv et svar

Rejseforsikringer

Har du brug for en rejseforsikring eller en afbestillingsforsikring, så klik på den relevante knap nedenfor.

Når du klikke sendes du videre til vores samarbejdspartner Gouda.