Kappl – det hele til det halve

Kappl

Den oversete lillebror til Ischgl, som byder på den atypiske kombination af at være perfekt til både børnefamilien og freerideskiløbere – læs om vores besøg i Kappl her.

I Paznaundalen i Østrig ligger Kappl, som for mange danske skiløbere måske mest af alt er en lille by man kører igennem på vej til det mere velkendte skiområde Ischgl, der ligger længere inde i dalen. På vores tur rundt i Alperne i januar 2022 var vi forbi Ischgl, og i den forbindelse holdte vi ind på parkeringspladsen ved Bergbahnen Kappl for at teste det beskedne skiområde kun 10 kilometer nordøst for Ischgl.

Jørn Hamp viser skisport.dk’s rundt på deres besøg i Kappl.
Døm ikke en bog efter dens opslag

… eller døm ikke et skiområde på indtrykket fra dalen? Sådan kunne den velkendte vending lyde i denne sammenhæng. For hånden på hjertet, så bliver man som erfaren skiløber, der kommer direkte fra Ischgl, ikke imponeret over det førstehåndsindtryk der indtræffer, når man ruller ind på parkeringspladsen ved Bergbahnen Kappl, som ligger lidt afsides fra selve Kappl by.

Bergbahnen Kappl går også under navnet Diasbahn og er en 4-personers kabinelift fra 1987 – og så er det den eneste lift der går fra dalen op i området. Med fare for at lyde lidt for godt vant, så er det sjældent man ser en 4-personers kabinelift i dag. Men ikke desto mindre, så lovede Diasbahn at tage os fra dalen i 1.175 meters højde op i omegnen af trægrænsen i 1.830 meters højde, så vi holdt fast i optimismen.

Læs mere om vores skisport.dk’s besøg i kappl her.

40 års jubilæum i Kappl/Ischgl
Ischgl, Kappl
May 28, 2024
Fatbike i sneen
Kappl
Det her skal prøves😊
Hvis du er vant til at cykel, kan alle være med på disse ture. Den nye trend indenfor cykling-sporten er det såkaldte ”Fat-biking”.
January 22, 2023
Skisport.dk på besøg
Ischgl, Kappl
skisport.dk har været på besøg i Ischgl og Kappl
Efter to vintre hvor skisæsonerne bare ikke har været det samme, som de plejer, så glædede vi os til at komme afsted mod sneklædte bjerge igen – og vi kan næppe være de eneste.
January 22, 2023
Seneste nyt fra Østrig
Ischgl, Kappl, See, Skirejser
January 22, 2023
Nyt fra Østrig
Ischgl, Kappl, See, Skirejser
January 22, 2023
Sæsonen 2020/2021
Ischgl, Kappl, Skirejser
Ja-sæsonen 2020/21 vil nok gå over i historien som en meget anderledes sæson grundet Corona krisen.

Som det ser ud her i begyndelsen af november, er det ikke muligt at rejse til Østrig eller nogle andre steder, grundet høje smittetal i stort set hele verden.

January 22, 2023