Gressoney-01
Exif_JPEG_PICTURE
Gressoney-02
it

Gressoney

Fokus Rejser nu også til Gressoney

Fra sæsonen 2018/2019 tilbyder vi et af verdens bedste steder for off-piste og helikopter-skiing. Området omkring Monte Rosa/Gressoney er fabelagtigt for dygtige skiløber og dem der vil have masser af sne, og god plads på pisterne samt skiløb i verdensklasse.

Heli-skiing

Der er jo ikke mange steder i Europa hvor man kan ”Heli-ski” men her har vi et af de bedste steder. Der er ca. 10 helikopter der arbejder når vejret og forhold er til det. Operation af helikopter er fra midt i Januar til midt i April. Der er her du finder de fleste af de rigtige store bjerge i Europa på over 4.000 meter.

Prisen for en ”heli-dag” ligger på ca. 2000-2.500.- pr person v/ 4 personer (men ingen problemer hvis du er alene eller I er 2 personer der er altid nogle I kan dele helikopter med). I den pris er der off-piste guide med hele dagen samt pipper m.m.

Er du vild med off-pist?

En af de mest berømte ture vi laver er turen til Monte Rosa og derfra off-pist ski rigtig mange km. ned til Zermatt(Schweiz) og så vider med lifter og off-piste tilbage til vores udgangspunkt i Gressoney.

Denne tur koster ca. 2000 kr pr person v/ 4 personer inkl. bjergfører og alt tilbehør som lavine-bipper m.m.

Ophold

Vi har valgt at bo i den lille by Gressoney La Trinite hvor vores hotel Dufour ligger ski in/out i forhold til den lille stol-lift i byen som forbinder hele området.

Der er tale om et virkeligt dejligt hotel. Drevet af Familien Borghese hvor manden er pilot for GMH Helicopter Services som er den store operatør i området. Han har fløjet overalt hvor der er bjerge og skiløber også meget i Rocky Mountains i Canada så med Carlo kan I altid få en god snak om ”verdens bedste heli-pister” m.m. Han siger at det bedste er lige hvor han bor HER i Gressoney blandt de mange 4.000 meter høje bjerge som er netop her i området på grænsen mellem Italien og Schweiz. Det betyder også at vi har mulighed for at få information om muligheder/ture meget hurtigt da vi bor i Carlos hus.

Ophold er inkl. halvpension og her kan vi kun sige at det er rigtigt godt og typisk Italiensk mad når det er bedst. Et af områdets bedste spisesteder efter vores mening.

Pistefakta i Gressoney
47 km.
123 km.
10 km.
3550 m (top)
1186 m (dal)
Pister i alt:  180 km.
Byen:  m.o.h. 1800
Antal lifter:  stk. 38
Kabinelifter:
9 stk.
Stolelifter:
19 stk.
Træklifter:
12 stk.
Liftkapacitet:  /time 49
Off-piste:
Nej
Fun-park:
Nej

Forespørgsel

om skirejse til Gressoney
Navn *
email *
Telefon *
Uge *
Transport *
Vælg om pension ønskes *
Antal *
Liftkort
Noter