Fatbike i sneen

Kappl

Det her skal prøves😊

Hvis du er vant til at cykel, kan alle være med på disse ture. Den nye trend indenfor cykling-sporten er det såkaldte ”Fat-biking”.

Vi tilbyder ture sammen med Ischgl Bike Academy (Heinz Peer) hver mandag, tirsdag og torsdag. Her får I mulighed for at ”cruise” ned af de sneklædte små bjerg-veje, cykel, vandre-stier, kælke-bakker m.m. på disse lavt-gearet cykler med de store ”ballon”-dæk, som gør det hele muligt. De er udstyret med store sne-pigge så styrt meget sjældent selvom det er på det snebelagte underlag.

Dækkene er over 10 cm. bredde hvilket giver det perfekte greb i sneen. Desuden kører man med et lavt dæktryk som er det helt rigtige når man kører i sand eller som her i sne/is.

”Fat Bikes” kom frem allerede i 2010, men først her de sidste år er det blevet muligt i Paznaun dalen.
Fokus Rejser startede samarbejdet i vinter 2021/22. Normalt kører der en Fokus guide med på turen. Vi arrangere transport til og fra start/slut stedet. Der er altid top prof. Guide med på ture, normalt er det Heinz selv som ejer firmaet sammen med sin kone.

Mandag morgen i Kappl (Tur 1)

Start ved Dias banen kl. 08.00. Vi tager cykler med i kabinebanen og bliver kørt op til Dias bjerget. Herfra rundt i området, b.la en tilfrosset sø inden vi begiver os nedad kælke-banen i Kappl. Turen er ca. 7 km. Lang. Denne tur vare ca. 2 timer.

Pris: 42,- €uro pr.person (ved min. 3 personer giver Fokus Rejser 10% rabat).

Bestilling hos Fokus Rejser senest søndag middag, men gerne hjemmefra eller på ankomstdagen lørdag.

Tirsdags-tur (Tur 2)

Denne tur starter ved stoleliften i Wirl/Galtür (lige ved bus-stop stedet, det sidste på ruten se #)
Vi bliver hentede af en ”pistenbully” og kørt op gennem den smukke dal mod Bielerhöhe. Herfra starter turen tilbage mod Wirl/Galtür. En fantastisk smuk tur. Hele turen tager ca. 4 timer.

Priser:

120,- €urov/1 person
90,- €urov/2 personer
80,- €urov/3 personer
75,- €urov/4 personer
69,- €urov/5-9 personer
Pris pr. person

Bestilling hos Fokus Rejser senest mandag kl. 17.00, men gerne hjemmefra eller lørdag/søndag.

#) Bussen kører fra Kappl kl 08.47 hele vejen uden skift til Wirl/Galtür. Turen tager ca. 35-40 min. Der er bus retur til Ischgl/Kappl 4-5 gange i timen hele dagen.
Torsdags-tur (Tur 3)

Turen om torsdagen starter også i Wirl/Galtür samme sted som om tirsdagen. Her vil vi få udleveret cykler og møder vores guide. Turen går via langrends ruten hele vejen tilbage til Ischgl. Langs en smuk flod, over marker, gennem skov. Herlig smuk rute, hvor alle kan være med. Turen tager ca. 2 timer og slutter i Ischgl hvor vi stiller cyklerne og tager bus hjem hvis man bor i Kappl.

Pris: 42,- €uro pr.person (ved min. 3 personer giver Fokus Rejser 10% rabat).

40 års jubilæum i Kappl/Ischgl
Ischgl, Kappl
May 28, 2024
Kappl – det hele til det halve
Kappl
Den oversete lillebror til Ischgl
I Paznaundalen i Østrig ligger Kappl, som for mange danske skiløbere måske mest af alt er en lille by man kører igennem på vej til det mere velkendte skiområde Ischgl, der ligger længere inde i dalen.
January 22, 2023
Skisport.dk på besøg
Ischgl, Kappl
skisport.dk har været på besøg i Ischgl og Kappl
Efter to vintre hvor skisæsonerne bare ikke har været det samme, som de plejer, så glædede vi os til at komme afsted mod sneklædte bjerge igen – og vi kan næppe være de eneste.
January 22, 2023
Seneste nyt fra Østrig
Ischgl, Kappl, See, Skirejser
January 22, 2023
Nyt fra Østrig
Ischgl, Kappl, See, Skirejser
January 22, 2023
Sæsonen 2020/2021
Ischgl, Kappl, Skirejser
Ja-sæsonen 2020/21 vil nok gå over i historien som en meget anderledes sæson grundet Corona krisen.

Som det ser ud her i begyndelsen af november, er det ikke muligt at rejse til Østrig eller nogle andre steder, grundet høje smittetal i stort set hele verden.

January 22, 2023