Kappl

Kappl

– det hele for det halve

“Få det hele til det halve” er et udtryk vi før har brugt, men som stadig med rette kan bruges. Prisniveauet er næsten halveret i forhold til nabobyen – skisportsgiganten Ischgl. Kappl er rigtig hyggelig. Et godt skiområde, gode hoteller/pensioner og en by som mange danskere elsker og drager til, hver eneste vinter.

Det er et rigtig godt område for familier med børn. Med Sunny Mountain Fun-Park for de mindste og et overskueligt pisteområde for de lidt ældre. Er man til mere ski end Kappl kan tilbyde, ligger Ischgl kun 10 minutter med bus derfra og man bor stadig i den mest gæstfrie og hyggelige by man kan tænke sig.

“Sunny Mountains-området”, som byder på ideelle forhold for de små og deres forældre, er en kærkommen nyhed i Kappl. Her ligger skiskolen, ski-legeplads, skikarrusel og meget mere. Der er ski-rullebånd for de helt små. Der er gæste-børnehave, restaurant, bar m.m. Lette pister finder man lige i nærheden og meget tæt på stoleliften, som fører op i Kappl’s dejlige skiområde. Området byder på ca. 45 km. pister og fantastiske off-piste muligheder, for de “rigtigt seje”.

Pistefakta i Kappl
21 km
16 km
5 km
2690 m (top)
1258 m (dal)
Pister i alt:
42 km
Byen:
1258 m.o.h.
Antal lifter:
12 stk.
Kabinelifter:
1 stk.
Stolelifter:
3 stk.
Træklifter:
8 stk.
Liftkapacitet:
12.515/time
Off-piste:
Ja
Fun-park:
Nej
After-ski
Spisesteder
Shoping
Play Video
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven!
0

Special Offer

Philadelphia Roll - 8 Pcs

Cream cheese, avocado, cucumber, salmon, sushi rice, nori,
pickled ginger, wasabi