at

Kappl

– “det hele for det halve”

“Få det hele til det halve” er et udtryk vi før har brugt, men som stadig med rette kan bruges. Prisniveauet er næsten halveret i forhold til nabobyen – skisportsgiganten Ischgl. Kappl er rigtig hyggelig. Et godt skiområde, gode hoteller/pensioner og en by som mange danskere elsker og drager til, hver eneste vinter.

Talstation i Kappl

Det er et rigtig godt område for familier med børn. Med Sunny Mountain Fun-Park for de mindste og et overskueligt pisteområde for de lidt ældre. Er man til mere ski end Kappl kan tilbyde, ligger Ischgl kun 10 minutter med bus derfra og man bor stadig i den mest gæstfrie og hyggelige by man kan tænke sig.

“Sunny Mountains-området”, som byder på ideelle forhold for de små og deres forældre, er en kærkommen nyhed i Kappl. Her ligger skiskolen, ski-legeplads, skikarrusel og meget mere. Der er ski-rullebånd for de helt små. Der er gæste-børnehave, restaurant, bar m.m. Lette pister finder man lige i nærheden og meget tæt på stoleliften, som fører op i Kappl’s dejlige skiområde. Området byder på ca. 45 km. pister og fantastiske off-piste muligheder, for de “rigtigt seje”.

Pistefakta i Kappl
21 km
16 km
5 km
2690 m (top)
1258 m (dal)
Pister i alt:  42 km
Byen:  m.o.h. 1258
Antal lifter:  stk. 12
Kabinelifter:
1 stk.
Stolelifter:
3 stk.
Træklifter:
8 stk.
Liftkapacitet:  /time 12.515
Off-piste:
Ja
Fun-park:
Nej
Play Video

Forespørgsel

om skirejse til Kappl
Navn *
email *
Telefon *
Uge *
Transport *
Vælg om pension ønskes *
Antal *
Liftkort
Noter