Davos-front2020
Davos-07
Davos-05
swiss-flag

Davos

Fokus Rejser tilbyder en særrejse

Det er med glæde at vi kan tilbyde en special Påske-tur til Davos i Schweiz i Påsken. Vi har p.t. en hel del de-luxe dobbelt-værelser på hånden på Hotel Hilton (4-stjernet) midt i Davos by. Den gratis skibus fragter dig til nærmeste kabinebane på ca. 3-4 min. Der venter dig mere end 300 km. piste i Davos/Klosters området.

Priser

Priser fra 750,-

Davos er en by med masser af liv og charme

Davos byder på godt skiløb i ét af Europas højst beliggende og dermed mest snesikre skiområder. Udover godt skiløb for enhver smag byder Davos også på hoteller og lejligheder af høj standard samt et charmerende bymiljø, der absolut gør området et besøg værd.

Med sine godt 13.000 indbyggere er Davos faktisk en af de skibyer, der har flest indbyggere. Dette faktum giver både området en lokal charme og rige muligheder for at foretage sig andet end blot at stå på ski. Byen kan byde på et utal af sportsfaciliteter, bl.a. svømmehal, skøjtebane og et stort ishockey-stadion. Samtidig er der mange gode restauranter, et kasino og et ganske livligt natteliv.

Persenn bjerget er for familien vs. Jacobshorn er for unge og snowboardløbere

Det største skiområde ligger ved bjerget Parsenn. Her er der tale om familievenligt, alpint skiløb med brede boulevarder, suppleret med enkelte muligheder for off-piste. Jacobshorn er bjerget for de unge. Her spilles høj musik dagen lang på barerne, og udenfor er der trængsel med masser af snowboardløbere, der prøver kræfter med de virkelig udfordrende pister på især toppen af bjerget. En del skiløbere står også på ski fra Davos og ender i nabobyen Klosters, hvorefter de tager toget tilbage.

Pistefakta i Davos
60 km.
132 km.
118 km.
3146 m (top)
1560 m (dal)
Pister i alt:  310 km.
Byen:  m.o.h. 1560
Antal lifter:  stk. 62
Kabinelifter:
14 stk.
Stolelifter:
9 stk.
Træklifter:
29 stk.
Liftkapacitet:  /time 64.400
Off-piste:
Ja
Fun-park:
Nej

Forespørgsel

om skirejse til Davos
Navn *
email *
Telefon *
Uge *
Transport *
Vælg om pension ønskes *
Antal *
Liftkort
Noter