Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/fokusrejser.dk/public_html/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/template-conditions/conditions/cpt-archive/cpt-archive-taxonomy.php on line 113
Botswana Wild Parks Safari – Fokus Rejser ApS

Botswana Wild Parks Safari

Introduktion

Denne tur byder på nogle af de bedste oplevelser i Syd Afrika, Botswana samt i Zimbabwe. 90% af turen i ”lodges” resten i telt. Der er 13x morgenmad samt 11x frokost og 6x aftensmad inkl. i selve grundprisen.
Vi kommer til det verdenskendte Okavango delta hvor vi kommer frem til camp-pladsen i udhulet træ-stammer. Vi kommer også til ”Moremi Game-Resort samt Chobe National Park m.m.
Turens højdepunkt for mange er de mægtige vandfald ved Victoria Falls. En tur til en rigtig fornuftig grundpris med meget inkl. Denne fuldt indkvarteret tur tilbyder eventyr til en overkommelig pris.

Tour program​

Dag 1 JOHANNESBURG til KHAMA RHINO SANCTUARY [hytter – LD]
(B = morgenmad, L = frokost D = middag)
Afgang fra Johannesburg kl. 06:30 går vi nordpå ind i Botswana og Khama Rhino Sanctuary. Khama Rhino Sanctuary Trust er et samfundsbaseret dyrelivsprojekt, der blev oprettet i 1992 for at hjælpe med at redde det forsvindende næsehorn, gendanne et område, der tidligere fyldt med dyreliv til sin tidligere naturlige tilstand og give økonomiske fordele for det lokale Botswana-samfund gennem turisme og bæredygtig anvendelse af naturressourcer. Denne reserve beliggende på Kalahari sandveld, har flere naturlige vandhuller og giver førsteklasses levesteder for hvid næsehorn, zebra og gnuer.

Dag 2 MAUN [lodge BL-]
Vi kører gennem Kalahari til Maun, porten til Okavangodeltaet. Siden Maun blev grundlagt i 1915 som hovedstad for Motswana-befolkningen, har den haft et ry som en hårdlevende ‘vilde vest’ by, der hjalp den lokale kvægopdræt og safari-operation. Navnet Maun er afledt af San-ordet ‘maung’, som oversætter ‘stedet for korte rør’.

Dag 3 – 4 OKAVANGO DELTA [teltlejr x2 BLD]
Vi kører ind i Okavango-deltaet til lanceringsstationen, hvor vi går ombord på vores mekoro og pol til vores telte lejr i hjertet af det største indre delta i verden. Dette fantastiske miljø har et stort antal røde lechwe, bøfler, elefanter og fugle, især kungsfiskere! En af de bedste oplevelser i Okavango-deltaet er at poleres langs rørforede kanaler i en mokoro (udgravet kano). Læn dig tilbage og slap af, mens vandet gurgler forsigtigt under mokoro, mens din dygtige poler påpeger faunaen og floraen.

Dag 5, 6, 7, 8 MOREMI [3x telt bushlodge BLD, 1x lodge BL-]
Vi tager en åben 4WD ind i Moremi Game Reserve for fantastisk spilvisning! Chief’s Island er den største landmasse inden for Moremi og var Batswana-stammens rigeste jagtplads, før den blev erklæret som et viltreservat af stammen. Vi tilbringer 4 dage på vildtkørsler med at se det rigelige dyreliv inklusive elefant, flodhest, bøffel, løve og andet vildt, både i Moremi Game Reserve og i private koncessionsreservater, der omgiver parken. Vi vender tilbage til Maun middag på dag 8 for et aftenrestaurantmåltid (egen regning).

Dag 9 MAKGADIKGADI PANS [telt lodge eller hytter BL -]
Vi har tid til en valgfri spilflyvning over Okavango (egen regning), før vi tager til Nata. De skinnende saltpander fra Makgadikgadi fremstår som en skinnende hvid, endeløs slette. Når regnen kommer en dramatisk ændring, sker der tusinder af gnu og zebra vandrer til de søde næringsrige græsarealer og skyer af flamingo foder i dets algerige farvande. Det er et område med lavt regn, så dette skue varer kun en kort stund.

Dag 10 – 11 CHOBE NATIONAL PARK [lodge BL -]
Chobe-floden er en fantastisk funktion i Botswana og vil være i fokus for vores lodge-ophold. Chobe-floden flyder dovent langs den nordlige grænse af Chobe National Park og tiltrækker nogle af de største flokke af elefanter i Afrika. Tidlig morgen 4WD-spilkørsel i Chobe National Park og et eftermiddagsspil med “sundowner” -krydstogt for at se de mægtige elefantbesætninger vende tilbage til Chobe-floden for at slukke tørsten.

Dag 12 – 13 VICTORIA FALLS (ZIMBABWE) [hotel Bx2 – -]
Vi besøger “Mosi oa Tunya” eller “røg, der tordner” – Victoria Falls. Disse storslåede fald er et af verdens syv naturlige vidundere. Victoria Falls-broen blev bestilt af Cecil John Rhodes i 1900 og blev afsluttet i 1905, selvom Rhodos aldrig levede for at se den. Det spænder over den imponerende kløft, og den berømte adrenalin, der pumper Victoria Falls-bungi-spring, udføres fra denne bro, med et skræmmende fald på 111 m. Muligheder for hvid vandflåde på den mægtige Zambezi-flod, bungi-hoppe eller tage en “flugt af engle” (egen regning).

Dag 14 VICTORIA FALLS – TUR ENDS [- B – -]
Touren slutter efter morgenmaden kl. 08.00 på hotellet.

Skriv et svar

Botswana Wild Parks Safari
Bestil denne tur
Navn *
e-mail *
Telefon *
Dato
Antal *

Rejseforsikringer

Har du brug for en rejseforsikring eller en afbestillingsforsikring, så klik på den relevante knap nedenfor.

Når du klikke sendes du videre til vores samarbejdspartner Gouda.