Ny stolelift i Ischgl

Ischgl

Ny Palinkopfbahn 8 stolslift

I 1973 blev skilift Palinkopf i skisportsstedet Ischgl / Samnaun sat i drift, og meget populære skiløjper i området Palinkopf blev åbnet. I 1985 blev denne elevator erstattet af en fast dobbelt stolelift, som blev omdannet i 1996/97 til en aftagelig 4-personers stolelift. I sommeren 2017 vil fabrikken nu efter 20 års drift og ca. 12 millioner ture blev udvekslet til en 6-personers stolelift af den nyeste generation fra Doppelmayr (svævebane teknologi).

Dalstationen (2.413 m) ligger i nærheden af ​​Schwarzwand-restauranten midt i Silvretta Arena og fører via 16 rørformede støtter til et af de smukkeste og højeste steder i skiområdet, Palinkopf (2.853 m).

DESIGN

Fra adgangsbarrieren til komfortsæderne blev alt fuldstændigt designet på Palinkopfbahn. Særligt bemærkelsesværdige er de unikke ryggen af ​​stole med stjernerne fra den tidligere Top of the Mountain koncerter.

INNOVATION

Den nye fabrik er fyldt med den nyeste teknologi. Kabelsystemet “D-Line” bringer 205 innovationer, 31 innovationer og 14 patenter med sig.

KOMFORT

Højeste passagerkomfort og stille drift gør den nye Palinkopfbahn First Class. Den nye højteknologiske stolelift medfører en række mærkbare forbedringer for vores gæster:

  • ergonomisk formede individuelle sæder
  • 520 mm brede sæder med opvarmning
  • sikkerhedsoptimeret design
  • optimeret sikkerhedslås

Den nye lift kommer til at fungere i tide til den nye vintersæson 2017/18. Du kan hurtigt finde ud af den aktuelle konstruktionstilstand her i vores byggeprofil.

Sæsonen nærmer sig sin afslutning
Skirejser
March 27, 2023
Kappl – det hele til det halve
Kappl
Den oversete lillebror til Ischgl
I Paznaundalen i Østrig ligger Kappl, som for mange danske skiløbere måske mest af alt er en lille by man kører igennem på vej til det mere velkendte skiområde Ischgl, der ligger længere inde i dalen.
January 22, 2023
Fatbike i sneen
Kappl
Det her skal prøves😊
Hvis du er vant til at cykel, kan alle være med på disse ture. Den nye trend indenfor cykling-sporten er det såkaldte ”Fat-biking”.
January 22, 2023
Vi er klar til den kommende sæson
Skirejser
Vi har forberedt den kommende sæson og kan nu melde os klar
Alle vores destinationer er i fuld gang med at gøre sig klar til den kommende sæson 2022/2023, hvor alt igen kan afvikles efter normale forhold og det ser vi frem til.
March 27, 2023
Skisport.dk på besøg
Kappl, Ischgl
skisport.dk har været på besøg i Ischgl og Kappl
Efter to vintre hvor skisæsonerne bare ikke har været det samme, som de plejer, så glædede vi os til at komme afsted mod sneklædte bjerge igen – og vi kan næppe være de eneste.
January 22, 2023
Ta' sikkert på ski den kommende sæson
Skirejser
January 22, 2023

Rejseforsikringer

Har du brug for en rejseforsikring eller en afbestillingsforsikring, så klik på den relevante knap nedenfor.

Når du klikke sendes du videre til vores samarbejdspartner Gouda.