fbpx

Ny stolelift i Ischgl

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Skirejser

Ny Palinkopfbahn 8 stolslift

I 1973 blev skilift Palinkopf i skisportsstedet Ischgl / Samnaun sat i drift, og meget populære skiløjper i området Palinkopf blev åbnet. I 1985 blev denne elevator erstattet af en fast dobbelt stolelift, som blev omdannet i 1996/97 til en aftagelig 4-personers stolelift. I sommeren 2017 vil fabrikken nu efter 20 års drift og ca. 12 millioner ture blev udvekslet til en 6-personers stolelift af den nyeste generation fra Doppelmayr (svævebane teknologi).

Dalstationen (2.413 m) ligger i nærheden af ​​Schwarzwand-restauranten midt i Silvretta Arena og fører via 16 rørformede støtter til et af de smukkeste og højeste steder i skiområdet, Palinkopf (2.853 m).

DESIGN

Fra adgangsbarrieren til komfortsæderne blev alt fuldstændigt designet på Palinkopfbahn. Særligt bemærkelsesværdige er de unikke ryggen af ​​stole med stjernerne fra den tidligere Top of the Mountain koncerter.

INNOVATION

Den nye fabrik er fyldt med den nyeste teknologi. Kabelsystemet “D-Line” bringer 205 innovationer, 31 innovationer og 14 patenter med sig.

KOMFORT

Højeste passagerkomfort og stille drift gør den nye Palinkopfbahn First Class. Den nye højteknologiske stolelift medfører en række mærkbare forbedringer for vores gæster:

  • ergonomisk formede individuelle sæder
  • 520 mm brede sæder med opvarmning
  • sikkerhedsoptimeret design
  • optimeret sikkerhedslås

Den nye lift kommer til at fungere i tide til den nye vintersæson 2017/18. Du kan hurtigt finde ud af den aktuelle konstruktionstilstand her i vores byggeprofil.

One Comment

  1. fokusadmin

    Fed ny stolelift i Ischgl. Den øget kapacitet gør virkelig noget, så der kun sjældent er kø.

Skriv et svar

Rejseforsikringer

Har du brug for en rejseforsikring eller en afbestillingsforsikring, så klik på den relevante knap nedenfor.

Når du klikke sendes du videre til vores samarbejdspartner Gouda.