fbpx
Mallaun_07
Mallaun_02
Mallaun_05
Mallaun_04
Mallaun_06
Mallaun_08

Hotel Mallaun

Et dejligt 4-stjernet hotel, med super beliggenhed

Det er med stor glæde at vi i år kan præsentere det 4. stjernet luxus Hotel Mallaun i hjertet af See by. Kun 25 m fra hovedliften i See og pisten. Altså Byens førende hotel midt i byen og med ski in/out.

See er den første by man kommer til i Paznauntal på vej mod Kappl og Ischg. Der er kun ca 5 km. til Kappl og yderligere 8 km. frem til Ischg. Der er gratis skibusser (flere i timen) der hurtigt bringer skiløber frem og tilbage mellem See og Ischgl.

Byen er typisk tiroler-by med en stor hovedgade og så en del forretninger til højre og venstre. Grunden til at vi i år har valgt at tage See med er udelukkende pga. at byens førende hotel det 4 stjernet Hotel Mallaun.

Her finder I et helt nyt renoveret hotel som har ca. 45 værelser hvor alle har eget bad-toilet- balkon TV minibar – ”safe” m.m. Der er herlig wellness med stor indendørs swimmingpool og i wellness findes der Finnische Sauna, Dampbad,”Bio-SaSauna, infrarød Sauna, hvilestue og vitaminbar m.m.

Husk at grundprisen her er inkl. halvpension. Der er tale om virkeligt godt og rigeligt mad. Der serveres 4-5 retter aftensmad. Efter skiløb er der i ”Tiroler-stube” god stemning, musik kaffe,The, sandwich kage m.m. også inkl. i grundprisen.

Det er det perfekte valg for dem der vil forkæle sig selv og også perfekt til at have små som store børn med da vi har forhandlet nogle rigtig store børne/ungdoms-rabatter på helt op til 70% og de helt små (u/2 år) kommer gratis med.

Hotel Mallaun har deres egen restaurant med et fantastisk køkken. Et ophold på Hotel Mallaun er inkl. ½ pension og desuden inkl. kaffe, the, kage og sandwich efter skiløb).

Faciliteter

Gratis WiFi
Parkering
Reception
Skiopbevaring
Wellness

Afstande

  Lift 25 m
  Piste 25 m
  Centrum 50 m
  Indkøb 50 m
  Skiudlejning 50 m

Special Offer

Philadelphia Roll - 8 Pcs

Cream cheese, avocado, cucumber, salmon, sushi rice, nori,
pickled ginger, wasabi

Rejseforsikringer

Har du brug for en rejseforsikring eller en afbestillingsforsikring, så klik på den relevante knap nedenfor.

Når du klikke sendes du videre til vores samarbejdspartner Gouda.

Forespørgsel

om skirejse til Hotel Mallaun
Navn *
email *
Telefon *
Uge *
Transport *
Vælg om pension ønskes *
Antal *
Liftkort
Noter