Alpenrose-03
Galtur-by02
Alpenrose_wellness-04
Alpenrose-02
Alpenrose_wellness-02

Hotel Alpenrose

Din ferie begynder her en lille smule tættere på himlen!

Vi kan med stolthed præsentere et nyt tiltag fra Fokus Rejser/Stjerne Sne. Fra sæson 2024 er vi så endelig også i byen Galtür som ligger i bunden af Paznauntal. Må også være på tide efter snart 40 år i Kappl og Ischgl.

Hotel Alpenrose er et af de største hoteller i dalen med lidt over 200 sengepladser. Det er fordelt på dobbelt, single og flersengs-værelser 95% med eget bad/toilet og balkon. Der er TV og WIFI i alle værelser.

Der er 4 restauranter( perfekt til de store grupper). Hotellet er med-ejer af svømmehal hvortil man kan gå på få min, hvor der er gratis adgang til for Alpenrosen`s gæster.

På hotellet er der et dejligt wellness område med god mulighed for at slappe af og regenerere:

  • Sauna
  • Dampbad
  • Svedbad
  • Aromarium
  • Farve lys regenereringsbad

Her til sommer bygges der en ny hyggelig bar, terrasse m.m. som bliver et flot og sjovt ”after-skisted” hvor man rigtig kan hygge sig efter en god dag på bjerget.
Alt findes faktisk i hotellet og der er virkelig tale om en vært (Ernst Rudigier) ud over det normale, der gør alt hvad han kan for at hans gæster har det så godt som overhovedet muligt. De er meget ”large” mht spisetider så her er det muligt at få morgenmad frem til kl. 12.00 og aftensmaden helt frem til kl. 21.00.

Der er ”jausser” eller ”afternoon-snak” fra kl. 16-18 hvor der er suppe, the,kaffe,kage m.m. alt det man har lyst til, alt sammen inkl. i grundprisen.
Aftensmad serveres 4 retter samt salatbord ( 4 restauranter findes der og servering er fra kl. 18-21) .
Transport til ski: Den gratis ski-bus holder lige uden for døren. Der er ikke 2 meter. Det samme gælder når man kommer hjem efter skiløb. Turen til det nærliggende skiområde (ca 40 km) i Galtür er på under 5 min. Turen til Ischgl( plus 240 km piste) tager ca.10 min.
Vi har kontingent alle uger om I så kun er 2 der rejser sammen eller en gruppe på plus 100 personer.

Vi glæder os til at byde individuelle såvel som mindre og de helt store bus-grupper velkommen i den kommende sæson.

Faciliteter

Gratis WiFi
Parkering
Reception
Skiopbevaring
Wellness

Afstande

  Lift 2500 m
  Piste 2300 m
  Centrum 350 m
  Indkøb 50 m
  Skiudlejning 350 m

Forespørgsel

om skirejse til Hotel Alpenrose
Navn *
email *
Telefon *
Uge *
Transport *
Vælg om pension ønskes *
Antal *
Liftkort
Noter