Den kommende sæson

Sæsonen 19/20 fik desværre en bræt afslutning

Vi håber der igen kommer masser af sne og rigtig og "kaisser-wetter”.

 

Vi tager revanche til næste sæson der starter lørdag d. 12. december

 

For det første håber vi at I og Jeres familie og venner rundt omkring har det godt, og ikke er ramt af den grimme virus. Det her er en kæmpe udfordring i hele verden og sandelig også for rejsebranchen. Sammen har vi mange udfordringer foran os, men ser frem til at arrangere rejser ud i verden i en forhåbentlig nær fremtid.

 

Næste sæson

Der er heldigvis lang tid til skisæsonen 2020/21 starter, så lad os håbe at alt er som vi har kendt det før Corona virussen, nemlig som et af verdens allerbedste skisports-områder her i Kappl & Ischgl samt de andre destinationer vi tilbyder i den kommende sæson i såvel Schweiz og Italien.

 

Vi håber at I må have en dejlig sommer og til information vil vores booking for 2021 være klar fra midt i Maj.

 

Vi forventer at have de nye priser klar sidst i maj. Ønsker I at bestille før er I meget velkommen til at sende jeres ønsker på en kort e-mail så sender vi straks et godt tilbud til Jer.

 

Det er naturligvis allerede muligt at bestille plads til 2020/2021. Skal I rejse i uge 7 er det en super god ide at booke allerede nu, da vi ved at alt bliver udsolgt mange måneder inden vi kommer til uge 7 næste år.

 

Ring 26 20 01 02 eller send os en mail.

 

Vi glæder os til at hører fra Jer igen.

Servus Iris & Jørn + team.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894