Arosa_01
Arosa_02
Arosa_05
swiss-flag

Arosa

En helt ny destination

Fokus Rejser har besluttet at være større på Schweiz så derfor har vi til sæsonen 2021/22 ikke ”bare” Davos og Wengen, men nu også Arosa/Lenzerheide/ samt Sils Maria(samme liftkort som St. Moritz).

Schweiz har gennem mange år været kendt for det eksklusive skiløb og dyre priser og super service. Det positive er at priserne har ændret sig de senere år så vi faktisk kan tilbyde priser som matcher eller i visse tilfælde er billigere end vi kan tilbyde i f.eks Ischgl.

Fokus Rejser samarbejder udelukkende med kæden Arena the Resorts (bortset fra Davos hvor det som de tidl. år er vores faste-samarbejdspartner Hilton). Arena the Resorts er rigtige gode og hyggelige 4 stjernet hoteller som alle har ski in/out, flotte værelser med balkon/teresse, og dejlige swimming-pool med opvarmet vand til 32C med en hel del ekstra udstyr som vand-kanoner, massage bænke og meget mere.Der er flotte relax-room, sauna, m.m. Maden er dejlig med 4 retters aftensmad inkl. Naturligvis stor morgenbuffet hvor der ikke mangler noget.

Priser

Pris inkl. morgenbuffet er fra kr. 995,- pr.pers/dg. (dog min. 4 dage)*

Der er mulighed for at vælge større værelser/balkon/terrasse m.m. kr. +189,- pr.pers/dag.
For kun kr. 225,- pr.person/dag tilbyder vi 4 retters aftensmad.
Dette er et så godt tilbud at vi opfordre alle til at tage det.

*) Gælder i januar. I højsæsonen kræves ophold min. 7 dage. F.eks lørdag-lørdag.

Om Arosa

Er du til udendørsliv og alpin landskab er det som en drøm bliver til virkelighed når du kommer til Arosa. Byen er for enden af vejen. Hertil og ikke længer 😊 Man er omgivet af majestætiske bjerge som ”Wisshorn”, Hörnli og berømte Schiesshorn. Området byder på ca. 225 km. Piste( inkl. området i Lenzerheide der har været forbundet siden 2013). Er man til langrend er der også et stort område til den sport.

Arosa ligger midt i Schweitz kun 30 km. fra byen Chur, som er lidt over 1 times kørsel fra Zürich i bil/tog. Man kan tage toget de sidste km. op til Arosa denne tur tager ca. 90 min. En helt fantastisk tur med hele 365 sving af en god bjergvej. Kører I hele turen fra Danmark er der ca. 1.250 km. ( det samme som til Kappl/Ischgl i Tirol/Østrig).

Pistefakta i Arosa
110 km
87 km
28 km
2865 m (top)
1229 m (dal)
Pister i alt:  225 km
Byen:  m.o.h. 1775
Antal lifter:  stk. 50
Kabinelifter:
8 stk.
Stolelifter:
18 stk.
Træklifter:
25 stk.
Liftkapacitet:  /time 86.000
Off-piste:
Ja
Fun-park:
Ja
Play Video

Forespørgsel

om skirejse til Arosa
Navn *
email *
Telefon *
Uge *
Transport *
Vælg om pension ønskes *
Antal *
Liftkort
Noter