fbpx

Gastrominoen på 2 hjul

Gastrominoen på 2 hjul

Gastrominoen er en kulinarisk cykelrejse på 3 dage i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, der forener simple living med aktiv ferie og god mad. En rejse, der byder på en række skjulte perler og autentisk indkvartering i f.eks. en gammel bus forvandlet til et charmerende tiny house på hjul.

I cykler gennem grønne plantager, smager gin fra et lokalt destilleri og vin fra de nordsjællandske marker, inden I tilbringer natten i unikke rammer i naturen. I er langt væk fra det hele men får naturen helt tæt på.

Jeres tur er tilrettelagt, så I oplever mest muligt og ser og bor de helt rigtige steder. I oplever en række ultralokale lommer undervejs – oplevelser, der forstærkes yderligere gennem smagsindtryk og i mødet med jeres lokale værter ved hvert indkvarteringssted.

I kan selv vælge om I vil medbringe sovepose og liggeunderlag og overnatte i shelter og telt, eller den mere bekvemme version i tiny houses hvor der er senge og dyner klar til jer.

Frokosten er booket på forhånd på det historiske Esrum Kloster på dag 1 og på dag 2 nydes den i fantastiske omgivelser på Rabarbergården.
Ved alle vores camps kan I selv vælge om I vil medbringe aftensmad og morgenmad eller bestille en lækker måltidskurv med lokale råvarer til grillen eller bålet og hjemmebagt til morgenmad.

Vi har flere forskellige slags cykler at vælge imellem fra Gravel cykel til bekvemme elcykler med plads til bagagen. Der er også mulighed for at få bagagen transporteret fra camp til camp.

Searching Availability...

Special Offer

Philadelphia Roll - 8 Pcs

Cream cheese, avocado, cucumber, salmon, sushi rice, nori,
pickled ginger, wasabi