Aktiv i Kongernes Nordsjælland

Aktiv i Kongernes Nordsjælland

3 dage fulde af aktive oplevelser, cykel, stand up paddleboard, high rope i den fantastisk natur i nationalpark Kongernes Nordsjælland og langs kysten.

Ud over de fast lagte stop på turen kommer i forbi mange seværdigheder. Kongeegen, Hundested Havn, Knud Rasmussens hus, Kik havn, Liseleje, Tisvilde Hegn, Gribskov, Havreholm slot, Hornbæk plantage og Kronborg

Overnatning er i glamping telte på meget stemnings fulde Lynæs surfcenter hvor aftenen sluttes af med en dukkert og sauna og på Halbjerg I overnatter i en ombygget bus

Du vælger selv om turen skal være på vores fantastiske E-bikes med god plads til bagage eller om i vil afsted på gravelcykler der giver dig større frihed til at vælge de små grusstier og uberørte områder.

Turen starter i København hvor vi mødes over en kop kaffe og croissant på Café Green Towers på Nytorv. Her gennemgå vi ruterne, overnatning og de forskellige besøg og seværdigheder, samt cykler. Du kan også få opbevaret ekstra bagage, hvis du som oplagt kombinere det med et par dage i København.

Searching Availability...

Special Offer

Philadelphia Roll - 8 Pcs

Cream cheese, avocado, cucumber, salmon, sushi rice, nori,
pickled ginger, wasabi