Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/fokusrejser.dk/public_html/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/template-conditions/conditions/cpt-archive/cpt-archive-taxonomy.php on line 113
Corona-information – Fokus Rejser ApS

Der er ingen grund til at skrive en masse omkring Covid-19 og alle de problemer som langt de fleste af os har af den grund. Rejsebranchen er helt i ”knæ” da stort set ingen rejser. Vi er dog optimistiske om at I nok skal kunne komme på ski til vinter selv om at bookinger sandsynligvis først vil blive fortaget i sidste øjeblik.

Det med ”last min. bookinger” er vores store styrke, da vi har været i Kappl/Ischgl i 35 år, og kender ”alt og alle”. Vi vil være i stand til at finde den ønskede indkvartering til Jer meget hurtigt til en attraktiv pris.
Håber I alle er raske og sunde. Vi glæder os meget til at se Jer igen med Fokus Rejser/Stjerne Sne til vinter.

Vi er selv i Kappl/Ischgl hele vinteren som ”altid” lige fra dengang der var en enkelt meget langsom stolelift med plads til 1 personer op fra Kappl til Dias området.

Tilbage i 1985 var der kun ganske få der drog på skiferie, men det var vi med til at lave om på sammen med Qvistgaard Rejser,OK Rejser, Valluga Tours, Copenhagen Skirejser mfl.

Lad os håbe det bliver muligt igen nu 35 år efter første tur, at byde Jer stamgæster samt Jeres børn/børnebørn og nye gæster velkommen.
Måske bliver sæsonen 2021 en helt andet oplevelse som i de ”gode gamle dage” total stress-fri skiferie, nostalgisk og god plads på pisterne. Heldigvis har vi nu verdens nok mest moderne og unikke liftsystem i Paznauntal som står klar og venter på dig/Jer.

p.s.

Skulle de danske myndigheder fraråde rejser til b.la Tirol/Østrig vil I få alle penge retur minus et mindre gebyr ”handling-fee” Dette gælder ved køb af pakkerejse som min. skal være 2 selvstændige ydelser. f.eks ophold og liftkort.

Med hensyn til Ischgls håndtering af Corona i sæsonen 2020/2021, er der naturligvis mange spørgsmål. Man har lært af fortiden og taget store skridt i forhold til håndtering af smittefare mv. Disse tiltag overgår i væsentlig grad de officielle krav som er opstillet. Dette for at sikre de mange gæster fra hele verdenen, de ansatte samt de lokale beboere i Ischgl.

I 2020/2021, vil der ikke være after-ski som vi kender det fra tidligere år. Både indendørs og udendørs vil det således kun være muligt at indtage mad og drikkevarer når man sidder ned. I vil altså stadig kunne nyde en øl sammen med vennerne, men bare på en lidt anden måde.

Mere info følger når vi får det fra myndighederne.

Rejseforsikringer

Har du brug for en rejseforsikring eller en afbestillingsforsikring, så klik på den relevante knap nedenfor.

Når du klikke sendes du videre til vores samarbejdspartner Gouda.