Om huset

Værelser

Kort

Priser

Et dejligt 4-stjernet hotel, med super beliggenhed

Det er med stor glæde at vi i år kan præsentere det 4. stjernet luxus Hotel Mallaun i hjertet af See by. Kun 25 m fra hovedliften i See og pisten. Altså Byens førende hotel midt i byen og med ski in/out.

 

See er den første by man kommer til i Paznauntal på vej mod Kappl og Ischg. Der er kun ca 5 km. til Kappl og yderligere 8 km. frem til Ischg. Der er gratis skibusser (flere i timen) der hurtigt bringer skiløber frem og tilbage mellem See og Ischgl.

 

Byen er typisk tiroler-by med en stor hovedgade og så en del forretninger til højre og venstre. Grunden til at vi i år har valgt at tage See med er udelukkende pga. at byens førende hotel det 4 stjernet Hotel Mallaun.

 

Her finder I et helt nyt renoveret hotel som har ca. 45 værelser hvor alle har eget bad-toilet- balkon TV minibar – ”safe” m.m. Der er herlig wellness med stor indendørs swimmingpool og i wellness findes der Finnische Sauna, Dampbad,”Bio-SaSauna, infrarød Sauna, hvilestue og vitaminbar m.m.

 

Husk at grundprisen her er inkl. halvpension. Der er tale om virkeligt godt og rigeligt mad. Der serveres 4-5 retter aftensmad. Efter skiløb er der i ”Tiroler-stube” god stemning, musik kaffe,The, sandwich kage m.m. også inkl. i grundprisen.

 

Det er det perfekte valg for dem der vil forkæle sig selv og også perfekt til at have små som store børn med da vi har forhandlet nogle rigtig store børne/ungdoms-rabatter på helt op til 70% og de helt små (u/2 år) kommer gratis med.

 

Hotel Mallaun har deres egen restaurant med et fantastisk køkken. Et ophold på Hotel Mallaun er inkl. ½ pension og desuden inkl. kaffe, the, kage og sandwich efter skiløb).

 

Hotel Mallaun har et dejligt afslappende og herligt welness område og stor pool.

 

Faciliteter

✔ Reception

✔ Wellness-afdeling

✔ Skiopbevaring

✔ Parkering

✔ Internet, gratis

Afstande

Lift:

Piste:

Centrum:

Indkøb:

Skiudlejning:

25 m

25 m

50 m

50 m

50 m

45 Flotte værelser i ypperste kvalitet

Efter at hotelet blev total renoveret for 2 år siden er der nu værelser i 3 katagorier:

 

”Trisanna”: Dobbeltværelse, 21 m2

”Bergblick”: 2-3 personer, 26 m2

”Alpenjuwel”: 2-4 personer, 32 m2

 

Alle værelser har bad og toilet, radio, TV, Minibar og "Safe" samt balkon. De 2 store værelser har også en opholdsstue.

 

 

Kort over See

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

Fokus Rejser samarbejder med:

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894